Yngvill Knutson Stenbergs


forfatterblogg

 
mandag jun 21, 2010

Neste manus

Sitter med nesa dypt begravet i noe som skal bli neste manus. Selv om jeg ikke har noen ide om hva den vrange hovedpersonen min vil ende opp med, har jeg begynt forfra igjen... Handlingen røper jeg ikke for noen, men at jeg fortsatt har et bakteppe av judeo-kristne paradokser, er vel ikke akkurat noen hemmelighet. Jeg skriver på spreng, for å rekke en utgivelse i god tid før dommedag. Følger nyheter fra Israel med argusøyne, for å passe på at ikke virkeligheten stjeler min storslåtte fiksjon, før jeg er i mål... Synd at denne siden skal nedlegges, selv om jeg knapt kan kalles et aktivt medlem...

Kommentarer:

Lykke til! Når kommer forresten dommedag? Vi må alle gjøre våre bordbestillinger før den tid!

Skrevet av Martin , 23:38, tirsdag 22. juni 2010 #

Ingen dagen eller timen for dommedag, det har jeg i et hvert fall hørt, men ettersom manus er en fremtidsvisjon, tar jeg meg visse friheter ;-)

Skrevet av yks , 04:28, torsdag 24. juni 2010 #

Lykke til - jeg hører også til dem som beklager nedleggelsen. Jeg har etablert en facebook side, men det er etter at jeg nærmest ble pålagt å ha en slik side av mine samarbeidspartnere. Den fungerer i og for seg som en slags presentasjon av prosjekter og bøker, men gir ikke samme kobling til det jeg har skrevet.

Skrevet av Thymallus , 22:54, fredag 25. juni 2010 #

Skriv en kommentar til innlegget:

For å kommentere må du være innlogget.
 
© Yngvill Knutson Stenbergs