Bokliste


 

Kjetil Johnsen


 
mandag mai 03, 2010

Spennende ting på gang

Da er manuset til tredje bok i serien Den 4. Parallell endelig levert til Gyldendal, og jeg bevilger meg et par uker skrivefri. Boken heter AEON-PARADOKSET og kommer til høsten. Da skjer det også mye spennende med serien rundt omkring på ungdomsskolene, så det blir en fin periode.

Siden sist er første boken i serien - LASARUSFENOMENET - solgt til Sverige. Den er tidligere solgt til Tyskland.

Ellers relanserer Cappelen Damm den forrige spenningsserien min nå i sommer. De ti 3venner-bøkene får både nytt navn, format og omslagsdesign. Veldig stilig! Skal komme tilbake med forsider og info senere. Til da: Nyt våren!

Innlegget ble først publisert på kjetiljohnsen.no

Her på forfatterbloggen vil jeg gjerne tilføye at når man har en dagjobb å passe samtidig som skriveprosjektene - heldigvis - står i kø på kveldstid, så må bloggingen reduseres til en minimum. Bare business.

Jeg har med vilje låst meg til prosjektene ved å pitche dem - og få ja - hos de to forlagene jeg skriver for. Dermed har jeg ikke noe valg, her må det jobbes.

Og gudbedre, godt er det!


Kommentarer:

Høres spennede ut!

Skrevet av spaceain , 18:06, mandag 3. mai 2010 #

Dagjobb OG serieforfatter??? Fatter ikke at De får tiden til å strekke til! Bare å bøye seg i støvet! Hvilket minner meg på at jeg må støvsuge. Nuvel. Sukk.

Skrevet av Martin , 15:16, tirsdag 4. mai 2010 #

Fint å se deg, Space. Håper det står bra til. :)

He-he, Martin. Joda, tiden strekker greit til når en har flaks og får betalt for å drive på med hobbyen sin. Jeg skal ikke klage.

Men særlig mye blogging blir det altså ikke tid til. Annet enn selvpromotering som dette. Noe jeg skjønner kan være slitsomt for andre, men det er viktig for meg å få litt kontroll på hva som dukker opp når folk googler meg. Og det eneste måten å gjøre det på, er å publisere stoff f.eks. her.

Vi tastes!

Skrevet av Johnsen , 21:11, tirsdag 4. mai 2010 #

Spennede prosjekter du har. Du når ut til store lesegrupper på en annen måte enn det jeg gjør. Artig med oversettelsene - det er et stort kompliment til ditt forfatterverk.

Skrevet av Thymallus , 09:38, fredag 7. mai 2010 #

Skriv en kommentar til innlegget:

For å kommentere må du være innlogget.
 
© Kjetil Johnsen