Mari Again


I'm here again.....

 
fredag jul 23, 2010

jeg døgner....

hmm....jeg har døgnet :-) det er rett og slett å gå et helt døgn uten å sove i det hele tatt. la meg se, jeg våknet rundt klokka 11 i går, la meg rundt halv ett, men slokket ikke lyset før rundt 2 (kremt), fikk ikke såve et sekund så jeg bare sto opp, nå er klokka 06.05 på pc'n min, så om fem timer til så har jeg vært våken i ett helt døgn. siden jeg har kled på meg og alt så tviler jeg på at jeg kommer til å legge meg igjen, så man kan vel eentlig si at målet er nådd. det var ikke planlagt, jeg fikk bare ikke sove så jeg sto opp, rundt 4 tipper jeg. 

 nå venter jeg bare på at klokka blir nok til at jeg kan gå ned og ordne meg noe mat, siden det lager litt lyd, og jeg nødig vil vekke min familie. skjønt, min bror og far våkner nok ikke i det hele tatt....

når er det ok å begynne å lage seg litt mat? vi snakker kansje litt riset brød, knekkebrød eller middagsrester fra i går. når det er sagt, så er jeg MEGET sulten! men er nesten litt redd for at lyden av tastaturet mitt lager for mye lyd, så jeg venter litt til. 

og beklager hvis det er en del skrivefeil her, prøver bare å skirve litt fort :-) men nå lurer jeg på når jeg kjenner søvnmangelen? jeg skal til byen i dag å møte en veninne, og muligens hennes kjæreste (skeptisk, vi skal tydeligvis til vestnes hvor han skal hente oss. hun skal i hvert fall, men jeg vil vite litt mer først. ps: han er 19 år, hun er 16 eller noe sånt, jeg er 13, snart 14). kansje treffer jeg en jeg kjenner som jeg har veldig lyst å treffe også? vet ikke, vi får se.  

men nå vet dere i hvert fall hvor jeg har blitt av hvis jeg forsvinner sporløst (spøk, jeg er ikke dum. skeptisk, men jeg har valget om å bli med. må bare vite hvor mange ganger hun har truffet han før). ÆRLIG TALT, SPØK!

ok, nå kjenner jeg at det kribler i fingrene, jeg har flyten på tastaturet, så jeg skal prøve å være litt kreativ    ;-D 

Kommentarer:

Skriv en kommentar til innlegget:

For å kommentere må du være innlogget.
 
© Mari Again