Mari Again


I'm here again.....

 
tirsdag aug 31, 2010

The Last One

dette er det siste innlegget fra meg på forfatterbloggen. dette er mine siste tanker om alt dette, og dermed det siste jeg skriver om det. etter det finner du meg på http://oneofakindm.blogspot.com/ og http://themstory.blogspot.com/

så, tanker?

la oss bare beynne en plass, og så vet dere at jeg surrer meg bort. jeg skla på skrivekurs på lørdag. et skrivekurs med ruben Eliasse, en av mine desidert favoritter! folk jeg kjenner sier at han er en veldig dyktig lærer, og jeg ser virkelig frem til det!

men i dag har jeg planer om å besøke mine søskenbarn som  bare bor fem minutter unna, men som jeg likevel ikke har sett på en stund. så da skal jeg ringe dem når jeg har spisst middag. jeg ser på tv nå. pause nå, men etterpå tror jeg will and crace begynner. nei, familietrøbbel/grounded for life. jeg ser altfor mye på tv. før var det nesten aldri tv, bare pc, men nå har det liksom endret seg litt.

jeg trenger en ny pc...denne er fem år gammel eller noe sånt, og den er så lite bærbar som en bærbar pc kan være. 100% er omtrent en halv time, jeg har haugevis av ledninger som plugges inn, som musa, laderen, ekstern haddisk, høytalere, eventuelle ladere og lagringsdingser som ipod, mobil, kamera o.s.v. 

 ok, nå har det gått flere timer siden jeg startet å skrive dette. jeg føler ikke at jeg kommer noen vei, så jeg vil bare si:

 liver er til for å feiles i. bare man tørr å strekke seg etter det man virkelig ønsker. men så er det også sagt, at man vet ikke hva men virkelig elsker før det er borte.

og med de ord, takker Mari Duyen Talset for seg på ForfatterBloggen, og håper at en dag vil dere høre fra meg igjen, i form av en bok jeg har skrevet. Farewell! 

Kommentarer:

Skriv en kommentar til innlegget:

For å kommentere må du være innlogget.
 
© Mari Again