Bokliste


 

Kjell H. Mære


lar humla suse...

 
torsdag mar 25, 2010

Flesker til

KS mener at den siste romanen min er med og skaper historie... jeg liker at de flesker til. Det er i tilfelle en stor ære å være den første til å lansere en hel krimroman på nettsidene til kommuneorganisasjonen på denne måten

Den som er nysgjerrig på mer, kan se på denne linken:

http://www.ks.no/u/Presse-2009/Om-KS-side/Pressemeldinger-2009/Paskekrim-fra-KS-Ordforer-drept-i-Vestre-Slidre/

eller lytte til Radio Norge fredag 26. mars kl. 11.00 :)

tirsdag okt 06, 2009

Tre minus

akk ja...

[Les mer]

tirsdag aug 04, 2009

Politiker... eller bare nordlending?

Fikk bare så lyst til å dele denne med dere... legg merke til responsen fra fylkespolitikeren i slutten av artikkelen :)

Bær over med at jeg fortsatt ikke kalrer å lage en link til artikkelen....

http://www.gd.no/kultur/article4496752.ece

fredag jul 31, 2009

Lansering og annet 30. juli 2009

Det er mulig noen vil glemme – eller gjemme seg bort fra det faktum at vi deltok på antologifest i Oslo torsdag/natt til fredag. Ikke denne gutten, nei. Det ble en begivenhetsrik samling som ikke får omtale i glemmeboka.

Mona Lisa

Vi begynte klokka tre. På Mona Lisa for lønsj. Brutus, Viggen, Svein, Fie, Alf, Ulf Amund, Sirenia, Frida, My, Connie med mann og undertegnede. (Glemt noen..?). En meget velvillig stab ryddet plass blant Metallica- og Madonnaofre (Sorry Alf) slik at vi fikk sitte samlet med vårt drikke og middagstallerken. (Jada, jeg skrev lønsj, men det må kraftigere kost til enn en liten porsjon føde for å holde ut en hel fest med en slik gjeng).
Praten dreide seg i all hovedsak om det store som skulle skje om noen timer. Lansering av Norges første antologi laget av bloggere. Det var som om hele gata dirret av forventning for det som skulle komme. (Eller kom det av et kraftig regnskyll...?)
Vi klarte selvsagt ikke å vente til klokka sju med å entre Stopp Pressen.

Stopp Pressen

At bokpressen til det amerikanske trykkeriet ikke fikk startet tidsnok til å få ferdig antologien, slik at den ble klar for lanseringsfesten, la ingen demper på stemningen. Ulf Amund og Ellen hadde heldigvis en backup, slik at vi fikk en smakebit av innholdet. Svein (Hobo) hadde også trommet sammen bandet sitt, og ga oss noen minnerike riff fra tungrockens glanssalder. Likevel SKULLE og MÅTTE Alf på Metallicakonserten... jaja...
Lauget ble etter hvert forsterket av Lars Erik, Arve med følge, Ørn og Wenche – så det gikk da i hvert fall i orden med dagsomsetningen for bartenderen. Her skulle det vært vist bilder, men vår eminente bloggfestfotograf fikk stjålet kameraet. Men ved hjelp av et gammelt mobiltelefonkamera er det likevel mulig å vise en flik av stemningen. (Skulle noen få tilbud om å kjøpe kompromitterende bilder der mitt vesen figurerer, vil jeg gjerne bidra økonomisk...)

London Pub

Den harde kjernen (kanskje litt feil uttrykk for en mann å bruke i forbindelse med stedet...?) tok nachspielet her. Detaljer bes utfylles... :)

Nok et svært vellykket bloggtreff , og full ære til alle som bidro med humør, feststemning, musikk, høytlesning og gode samtaler. Jeg ser frem til neste.

Takk for en fullstendig fortreffelig aften i Oslo :)

tirsdag jun 23, 2009

Det er sommer, og jeg skal svikte Tom Egeland

For selvsagt burde jeg kjøpt boka, slanget meg i en hengekøye, nytt sol, sommer, varme og ord fra trykte boksider.

[Les mer]

torsdag mai 21, 2009

Det nærmer seg sommeren...

... og minnene fra en fortreffelig bloggfest den 20. juni i fjor er fortsatt høyst levende. Det er nesten slik at årsaken til at jeg ikke har blogget her på nesten et år, er visket vekk fra bevisstheten.

[Les mer]

 
© Kjell H. Mære